Sistema euro-senyal sense cables

El conjunt Portable Traffic Signal (PTS) consta de dos miniremolcs amb senyals de trànsit portàtils muntats, cadascun amb suports de cantonada, detectors de radar, equips de control i panells solars. Cada unitat de senyal de trànsit incorpora tres llanternes de senyal de trànsit LED ultra-brillants d'alta qualitat de 200mm i detectors de vehicles de radar k-band.

Detalls del producte

图片2

El sistema no té programes bàsics. Qualsevol programa individual es pot carregar i emmagatzemar molt fàcilment. Es pot conservar en la memòria i s'utilitza ja sigui com és o en una versió modificada o es pot esborrar i sobreescriure. La programació i sincronització de les dues unitats de control es realitza a través del terminal.

Les hores establertes, les instruccions de funcionament i els missatges d'error/error s'indiquen a la pantalla. De la mateixa manera, el rendiment del programa es pot llegir des de la pantalla (és a dir, quant temps verd encara s'ha d'executar?). Les fases del semàfor es poden establir segons els requisits del país en què s'utilitzarà el sistema lumíger. Les unitats de senyal de llum es poden configurar per operar contínuament amb els llums apagats (operació stand-by) de manera que no s'emeten senyals de llum durant el cap de setmana.


Tanmateix, el programa intern continuarà funcionant sense pertorbacions, de manera que permetrà reprendre la funció del senyal en qualsevol moment. Tots els llums del senyal es controlen electrònicament i qualsevol avaria que es produeixi s'indicarà a la pantalla visual. Si la llum vermella és defectuosa, el sistema canviarà a llum d'ambre intermitent. El sistema de llum s'autoavas ajusta constantment per adaptar-se a la tensió de funcionament i les condicions de llum ambiental.

Es controla la tensió de la bateria de funcionament. L'advertència de la llum de l'ambre parpellejant resulta en llum intermitent d'ambre. Qualsevol avís de sotatensió s'indica a la pantalla. El funcionament del sistema de llum es pot interrompre sense necessitat de reprogramació després. La seqüència del programa es mantindrà durant aproximadament 20 hores. Qualsevol fallada de les bombetes halògenes o dels LED d'estalvi energètic s'indica alhora. Les fonts de llum estan protegides contra circuits curts.


图片3图片4


Gràcies pel seu temps llegint els nostres productes acuradament,Si us plau triï els seus models desitjats i envieu-nos per correu amb vostè volia quantitat de compra.


Mob./WhatsApp/Wechat:+86-15252528980

Tel:+86-514-87323722 Tel:+86-514-87323722 Tel:+86-514-87323722

E-mail:manager@cnstreetlight.com

Hot Tags: sistema sense cable euro-senyal, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, empresa, majorista, comprar, productes més nous, millors,
Investigació

You Might Also Like