Casa > Principals punts > Contingut

Característiques de la floodlight LED

Aug 04, 2015

Floodlight portat és uniforme font puntual de l'exposició en totes direccions, molts dels meus amics acaben de començar no pot ser clar què significa això, de fet, s'anomena l'atenció, focus, és molt comú en eines d'il·luminació arquitectònica una de les llums, però per floodlight què sabem? Simplement dir les següents característiques de la floodlight dirigit.

En primer lloc la 1, dirigit floodlight és la selecció de reflector d'alumini d'alta puresa, aquest disseny en part per concentrar-se i radiació té una gran oferta d'ajuda, difon feix de llum fos precís millor que la mitjana, per descomptat, és també molt bona en l'efecte reflex, és també un munt de llocs ús dirigides inundació llum és una de les raons importants.

En segon lloc, tots sabem simètrica angle estret-angle, ample floodlight dirigits i sistema de distribució asimètrica de llum, millor l'abast del projecte té un gran paper a jugar, sinó també per assegurar la qualitat del feix de llum amb astigmatisme. Fotos no semblen tenir un lloc a un altre lloc segons les circumstàncies, zona d'exposició relativa és relativament homogeni.

Una altra vegada utilitzant portat Pan encenem làmpada de quan pot utilitzant darrere de tipus obert bombeta reemplaçat, en llocs principals aparegut alguna situació d'emergència l'hora, ha a té aquests aspectes de cal mesures, així aquest disseny, sens dubte, per millor més ràpid del seu efecte és jugar té gran paper promogut, i sabem que disseny tan per a llum manteniment Pan amunt també va ser fàcil té molts , no així més de coses necessiten preocupacions.

Finalment va portar focus utilitzats en el nostre temps es pot ajustar segons la placa d'índex de l'angle, que utilitzem en diverses ocasions va portar floodlight té un molt bon paper en adaptació, pot satisfer una varietat de situacions, per persones que freqüentment utilitza focus, sens dubte és un molt bon disseny. A més hi ha incorporat floodlight LED pot control Microordinador xip, a la realització d'un director, també fan seus desnivells, salts i altres efectes, en alguns llocs grans pot també tenen millor rendiment.

Però en l'ús de procés en el que es troba realment dirigits Pan llum també és existeix amb algun problema, com podem com només pot superar de solució de problema tèrmica és aquí més superfícies necessita preocupació, perquè aquest problema no solució per a la seva aplicació àmpliament també és té no petita d'efecte de i de pes també no és llum , cap amunt de transport és alguna dificultat de.