Casa > Principals punts > Contingut

Factors que obstaculitzen llums portats en il·luminació de mobles

Aug 04, 2015

No importa des de quina perspectiva, persones ara LED d'enllumenat públic s'aplica a la confiança per a la llar, amb el desenvolupament de llums LED de carrer, en el futur, casa il·luminació LED en milions de llars és inevitable, que també és una tendència. No obstant això, mentre ha madurat tecnologia de LED d'enllumenat exterior, però sota l'evolució de la indústria actual, llums portats a casa il·luminació ritme és relativament lent, per què és això?

El primer és un producte de preus més alts, llums LED carrer per raons de cost, el preu ha estat alta, especialment el llum de menjador, seu preu i làmpades preus massa lluny des d'ara, diverses vegades més car fins i tot, a aquest preu, pel que és difícil per als consumidors corrents a acceptar.

En segon lloc és el productes d'il·luminació de disseny LED mobles, això és un enllaç molt important, en l'actualitat, més és la dissipació de calor. Només es resol refredament problema, millor pot resoldre el problema de degradació, no obstant això, aquesta ha estat una molt bona solució, com sempre que la disminució de preu, llavors LED d'enllumenat públic entrant en la il·luminació de casa just passada la cantonada.

Per tant, llums LED de carrer a la casa de camp de l'obstacle més gran de la promoció és la seva alta preus, de fet, ha sofert constant desenvolupament, va portar la tècnica aspectes són força bons. Persones portar energia beneficis dels productes LED d'estalvi és desitjat, que és casa il·luminació LED accés productes al oportunitat.