Casa > Principals punts > Contingut

2-beneficis FAQ de productes solars BR

Aug 05, 2015

Beneficis dels productes solars BR
1.) història, producció d'acer pol des de l'any 1997 i afegit plafó solar i bateries solars a l'any 2007, comptem amb més de 17 anys d'experiència de producció.

2.) fent mercats internacionals des de l'any 2007, tenim més de 8 anys d experiència. L'experiència ens fan conèixer bé els mercats solars i coneixent bé solar estàndard.

3.) BR SOLAR marcat Street llums Portats adoptar: tros d'alta qualitat Cree, Bridgelux, Epistar, 100LM-150LM/W; Especial reglades òptic que fos els raigs de cada LED a una àrea rectangular, obtenir millor efecte de llum per a conductors i vianants; Alta vidre trempat transparent i d'acer inoxidable o reflector de alumini d'alta puresa fent una major eficiència de llum 0,95 a la carretera; Conductor de corrent Constant LED d'alta qualitat, eficiència almenys el 90%, fa que nostra llum funciona més estable; disseny amb PCB LED especial amb en sèrie i en línies paral·leles; Filferro de llum segons norma GB amb vermell + negre -; Garantia: 2 anys qualitat, si algun element necessita 3 anys o 5 anys està disponible.

PROVES DE LA LLUM---PROVA D'AIGUA

4.) BR SOLAR marcat Plafó Solar: alta eficiència de silici amb marc d'alumini, temperat de Solar vidre, Cable, Junction Box. Garantia: 5 anys partint de l'IEC, esperança de vida: 20-25 anys. 90% de potència pic durant 10 anys, fa 20 anys el 80%

5.) bateria Solar marcat BR SOLAR: ús gelificat bateria de tipus solar
L'avantatge d'aquestes bateries és que és impossible a vessar l'àcid fins i tot si són trencats.
Altres avantatges:
A) poder real verd
Aliatges especials s'utilitzen pel material de la placa de bateria, no incloent-hi materials nocius com antimoni i cadmi, etc a l'entorn. I les bateries també utilitzar un particular nanomaterials Gell, tan llavors serà impossibles a vessar l'àcid fins i tot si la coberta es trenca.
B) baixa resistència interna
Utilitzant importats baixa resistència interna-baix i artesania especial podria deixar la bateria gelificada tenen l'avantatge de baixa resistència interna, bateria bona capacitat i eficiència alt rendiment d'abocaments.
C) baixa auto-compliment de taxa
Menys del 3% cada mes, plom-àcid és inferior al 15% segons nivell de pila de Xina.
D) baixa taxa de gasificació
Gasificació de taxa de bateries gelificada és només el 5% de piles segellats ordinaris.
E) disseny llarga vida
La vida és més de 1000 vegades a 25℃, bateria ordinari és només 600 vegades els estàndard de la indústria. La vida útil pot variar considerablement amb com s'utilitza, com es mantenen i acusat, temperatura i altres factors. Però normalment de 5-8 anys.
F) la més àmplia gamma de temperatura
-30℃to 55℃, s'ajustin bé en condicions diferents de temperatura i de càrrega i descàrrega
Capacitat de recuperació G) descàrrega molt bona
Quan l'acompliment de gairebé de 0V, llavors curt la bateria bipolar per 24 Hrs i recarregar completament una altra vegada i operar 5 vegades. La bateria podria descarregar el 90% de la capacitat inicial quan descàrrega a 10.5V cada vegada.

6.) BR OEM SOLAR marcat controlador Solar: IP68 protecció nivell, pot utilitzar sota Skrew Terrible.

7.) BR SOLAR marcat d'acer pol: utilitzant Q235 Material d'alta qualitat, bany calent de galvanització. Pintura plàstica.

8.) BR SOLAR marcat Solar accessoris: podem OEM per produir-nos Cable 500m rodet d'alta qualitat d'il·luminació Solar i afegim més cargols com accessoris.

9.) estem atents a la qualitat i cada llum es fer proves d'envelliment, Benvingut el seu ordre de Mostra i ordres Formal.

10.) garantia: 2 anys qualitat, si algun element necessita garantia 3 anys o 5 anys, Pls ens informa d'antelació.