Casa > Principals punts > Contingut

FAQ 4 principals Parts 59 treballant el principi

Aug 05, 2015

Llums solars principal de peces i treballant el principi

A.Solar enllumenat urbà compost per:
1.) pol cos & sistema de pol
Panell un claudàtor de & Plafó Solar 2.)
3.) bateria Solar & caixa de bateria
4.) director d'intel·ligent
5.) làmpada LED fixació o LPS làmpada
6.) connexió per Cable, Fundació Base cargols (J cargols), accessoris

B.How Solar carrer llums treball i principals funcions de peces?
Per donar-li un millor sentit de carrer com solar il·lumina treball, aquí són els components bàsics:

Plafó Solar: El panell solar té una cèl·lula fotovoltaica interior, que converteix l'energia solar en un corrent elèctric. Eficàcia de un plafó solar depèn de la mida i la qualitat de la cèl lula solar i la transparència del vidre/coberta protectora.
Hi ha 2 tipus de plafó solar: mono-cristal·lí i poli-cristal·lí.

Bateria Solar: Bateria es emmagatzemar l'electricitat de plafó solar durant el dia i proporcionar a la fixació d'energia durant la nit. El cicle de vida de la bateria és molt important per la vida de la llum i la capacitat de la bateria afectarà els dies de còpia de seguretat de les llums. Normalment hi ha 2 tipus de bateries: profunda de cicle Gel piles i piles de cicle de profunda de l'àcid de plom
Díode de controlador: un solar situat entre la cèl·lula i la bateria assegura que l'electricitat flueix només una manera: a la bateria.

Llums: LED: "Díode electroluminescent" són com en miniatura bombetes que estan instal·lats en línia en un circuit elèctric. Aquestes bombetes durar molt de temps i també genera calor residual. LED s'utilitza generalment com a font d'il·luminació moderns llum solar carrer, com el LED proporcionarà lúmens molt més alt amb menor consum energètic. El consum d'energia de fixació LED és com a mínim un 50% inferior a fixació HPS que és àmpliament utilitzat com a font d'il·luminació en llums de carrer tradicional. Manca de LEDs de càlid el temps també permet l'ús de detectors de moviment per guanys d'eficiència addicionals.

Controlador solar: Un controlador en general decidirà canviar on / off càrrega i il·luminació. Alguns directors especials modernes són programables per tal que l'usuari pot decidir l'oportunitat adequada de càrrega, il·luminació i atenuació, mitja potència està disponible; protegir el sistema sencer

Pol: Pols forts són necessaris a totes llums de carrer, especialment a enllumenat solar ja hi ha components muntats en la part superior del Pol: accessoris, panells i bateries en algun moment. I resistència al vent Tambà © caldria tenir en compte en triar el pol.

Compradors guia de lectura:
Compradors o usuaris finals ha de saber per sota d'alguns punts abans de comprar i dissenyar i instal·lar llums LED carrer solars:
1) on és la zona d'instal·lació final?
Nom del país? Nom de la província i l'estat? o fins i tot el nom de ciutat? Un disseny acurat ha basada en utilitzant radiació solar del lloc. Diferents llocs tindran hores de radiació solar diferents (Peaksun hora). Basat en el mateix poder de LED amb major radiació solar aconseguirà menor cost de producte. Zones amb menor radiació solar tindrà major cost de producte. Una paraula, hem de saber la seva voluntat de peaksun temps mitjançant la ubicació, llavors podria dissenyem panells solars i piles millor per al sistema d'il·luminació LED carrer solar.
2) temps/nit de llum?
Un acurat disseny també ha de saber temps d'il·luminació per nit. Més hores tindrà cost més alt, i per descomptat, menor temps aconseguir menor cost. Alguns compradors necessitat només 4 hores al dia, alguns necessiten 6 hores i vegades de 12 hores si necessitar il·luminació sencer. Normalment recomanem 11-12 hores/nit així que pot il·luminar la nit sencera.
3) pèrtiga alçada?
En general de 4M; 5M 6M 7M; 8M; 9M; 10M; 12M. Pol Superior caldrà poder superior LED a il·luminar la carretera, per alçada pol és important per al disseny de llums LED carrer solars. I ha de triar els compradors alçada pol abans d'enviar la consulta o Mail, crida mòbil.
4) quantitat?
Si els compradors han confirmació quantitat precisa, indiqueu-nos ens podem comprovar contenidor de càrrega massa i massa així que podria aconseguir més precisa i millor preu.
5) qualsevol cosa que pensar és útil per al disseny, dir-nos si us plau.
Una paraula: Més coneix el seu detall compra, millor ho farem per als seus dissenys.