Casa > Principals punts > Contingut

FAQ 5-compradors guia de lectura

Aug 05, 2015

Compradors guia de lectura:
Compradors o usuaris finals ha de saber per sota d'alguns punts abans de comprar i dissenyar i instal·lar llums LED carrer solars:
1) on és la zona d'instal·lació final?
Nom del país? Nom de la província i l'estat? o fins i tot el nom de ciutat? Un disseny acurat ha basada en utilitzant radiació solar del lloc. Diferents llocs tindran hores de radiació solar diferents (Peaksun hora). Basat en el mateix poder de LED amb major radiació solar aconseguirà menor cost de producte. Zones amb menor radiació solar tindrà major cost de producte. Una paraula, hem de saber la seva voluntat de peaksun temps mitjançant la ubicació, llavors podria dissenyem panells solars i piles millor per al sistema d'il·luminació LED carrer solar.
2) temps/nit de llum?
Un acurat disseny també ha de saber temps d'il·luminació per nit. Més hores tindrà cost més alt, i per descomptat, menor temps aconseguir menor cost. Alguns compradors necessitat només 4 hores al dia, alguns necessiten 6 hores i vegades de 12 hores si necessitar il·luminació sencer. Normalment recomanem 11-12 hores/nit així que pot il·luminar la nit sencera.
3) pèrtiga alçada?
En general de 4M; 5M 6M 7M; 8M; 9M; 10M; 12M. Pol Superior caldrà poder superior LED a il·luminar la carretera, per alçada pol és important per al disseny de llums LED carrer solars. I ha de triar els compradors alçada pol abans d'enviar la consulta o Mail, crida mòbil.
4) quantitat?
Si els compradors han confirmació quantitat precisa, indiqueu-nos ens podem comprovar contenidor de càrrega massa i massa així que podria aconseguir més precisa i millor preu.
5) qualsevol cosa que pensar és útil per al disseny, dir-nos si us plau.
Una paraula: Més coneix el seu detall compra, millor ho farem per als seus dissenys.