Casa > Principals punts > Contingut

Com fer LED focus per comprar

Aug 04, 2015

Tots sabem que ara LED floodlight s'utilitza en moltes ocasions, així que necessitem saber sobre LED floodlights tots els aspectes de coneixement, cal aprendre a fer LED focus activitats de contractació i assumptes necessitat atenció en el procés de contractació, simplement dir el següent.

Primer de tot, hem de triar quina és la primera cosa per fer és per veure si necessiteu els focus de brillantor (MCD), perquè diferent brillantor si el preu és diferent, en general, aquestes llums també ha de complir amb el nivell làser de classe I estàndard, aquesta selecció serà més a gust.

En segon lloc és l'estudi sobre anti estàtic, LED floodlight utilitzant relativament llarga vida, preu no ve barat, més que estàtica que 700V LED floodlight també és necessari aplicar diverses ocasions, per tal de trobar-se en la línia.

És una altra vegada per seleccionar la inundació de longitud d'ona LED colors llums han de ser consistents, però no són baixos preus relatius, necessita per produir productes de color han de complir aquests requisits.

Llavors hi ha exigències actuals de fuita, corrent de fuites de la floodlight LED és relativament una vida més curta, els preus no són molt altes.

Llavors hi ha opcions d'angle de feix, quin angle heu de triar quin tipus de producte, si decidiu és l'angle de dispersió que necessites millors preus es troben perquè és un tipus especial d'angle, de disseny i ús d'efectes és bo.

Llavors hi ha decidit segons la llum i decidiu quin tipus de focus de LED, generalment més petits focus de llum LED serà relativament molt més llarga vida de servei i per descomptat els preus no són barats.

Llavors mirar quin tipus de xip de mida i llargada d'ús, la selecció de Japó-ens xip preus que Taiwan i xip més barat domèstica, la qualitat general i actuació del xip és relativament bo i el preu es converteix en proporcional, bona elecció de xip és la clau per trobar bones LED focus.

És darrera té col·loïdal de seleccionar, llum General LED Pan de coloidal és resina epoxi i alta qualitat de llum LED Pan en necessitat té més bo d'anti-UV i l'actuació de foc, ens en pot seleccionar l'hora segons necessitat de seleccionar, també és important, després de tot vol seleccionar bons de LED Pan llum cal primer preocupació respecte de l'actuació de seguretat pot seguretat Shang de considerar és , o darrere de seguretat va aparèixer té mala solució problema.