Casa > Principals punts > Contingut

Llum LED Street té avantatges i desavantatges

Aug 04, 2015

Llum LED carrer ara ha esdevingut la millor opció per al projecte de reconstrucció d'estalvi d'energia, no només per la seva contaminació ambiental, menys consum d'energia, però també perquè té característiques d'alta eficiència lleugera, llarga vida, així més i més LED llums com persones diuen a un objecte conegut. A continuació vam parlar breument sobre els avantatges i desavantatges de làmpades LED carrer.

Primer de tot, dir-nos sobre els avantatges, i tots sabem llums PORTATS clar en un sol sentit, sense difusió, així l'eficiència de llum es millora, a més utilitzant quadràtiques disseny òptic per a facilitar la conservació d'energia, eficiència global i també va bé en el color de la llum, més fort que l'efecte de làmpada de sodi d'alta pressió. A més, el punt més important és un any menys del 3% de l'atenuació de la llum, per en general l'eficiència de làmpades LED carrer té una gran quantitat d'ajuda, complementat per dispositius d'estalvi d'energia automàtics que millor pot jugar el seu paper. Més de 50.000 hores d'utilització de vida i senzills de passos d'instal·lació, sens dubte, és el carrer de LED d'avantatges, té més sol ambiental de material, així es deia carrer de LED en general actuació Shang també és bo, més que crec que és increïble de té seu excel·lent de control tèrmic, que tradicional de carrer bo té molts, a l'estiu tèrmic encara en pot temperatura controlarà a 45 graus següents és un fàcilment , per a molts municipal Enginyeria selecció LED Street com a principal eina d'estalvi d'energia també en estrany no té, si utilitzant llums portats per reemplaçar HPS en general com a mínim salva 60% d'energia i requereixen de molt baix cost de manteniment.

Però llums LED també tenen alguns d'ells, com poder relativament baix sol LED, no paral·leles, llavors l'efecte és no òbvies, llum blanca va dirigir-se a causa de defectes de disseny, LED enllumenat públic és propens a "groc", que és el que anomenem punt, mentre que la seva exposició a no uniforme va ser utilitzat per moltes llums LED és un mal de cap pels que. Hi ha que un nombre de làmpada LED Street de poder relativament alt sobre l'efecte de refredament és evident, i amb la calor insuficient LED Street brillantor de llum que apareix serà insuficient, que volem utilitzar llums LED, millor no utilitzar el poder és relativament gran.

Dalt ens simple, va dir té al carrer LED d'alguns avantatges i desavantatges, creu amb carrer tradicional que serveixen de sodi alta pressió a poc a poc va ser seu carrer alternatiu, dirigit es cada vegada més General, i selecció LED Street per subratllar d'oferta i la demanda energètica Nacional de contradiccions també té no petit paper facilitat, especialment de l'Enginyeria municipal tot per, selecció té bé de LED carrer per estalviar costos i optimització amb eficiència Shang gran d'ajuda. Volem comprar bons llums LED, pot segons els punts forts i punts febles en el mercat per comprar, també podeu trobar millor el seu propi utilitzant llums Portats. Realment no entenc que vostè pot trobar alguns professionals per entendre el mercat.