Casa > Principals punts > Contingut

Va portar energia degradat clara carrer Darling

Aug 04, 2015

Es diu que té, l'oli del volum de mineria té extrem Super esperat, probablement en nombres anys blancs Hou que s fer mineria, tal de crisi energètica actualment té en global ha social humà, van sorgir de desenvolupament sense energia de qualitat de tecnologia avançada i va aparèixer l'energia d'utilitzar, de Shang definit va dir, l'energia és el desenvolupament social humà del material base, més per efecte de , és el Nacional econòmica desenvolupament té un efecte, poder també no excepció, tradicional de carrer massa potència, però dirigit Street és va convertir en té després novell.

Llums solars radiació solar energia, utilització dels panells solars per carregar les bateries durant el dia i nit piles utilitza per font d'energia, sense complex i costoses canonada, disseny d'il·luminació regulable, seguretat i energia lliure de contaminació, sense manual d'operació i estalvi és estable i fiable, estalviar diners en les factures d'electricitat i lliure de manteniment.

Bàsicament, solars trets incloent-hi universal, solidesa, enorme i a llarg termini, aquí hem vingut als avantatges de làmpades LED:

1, LEDled llum instal·lació és simple i convenient, sense imposició de cable com fanals normals, com enginyeria, només cal una base muntades, totes les parts de cablejat i control se situen en el marc, formant un tot.

2, baixos costos d'operació i manteniment de llums LED. Durada de control automàtic del sistema com un tot, sense intervenció humana i poc costos de manteniment.

3, llums LED carrer utilitzant l'energia solar, fent ús ple dels recursos de l'energia solar, per pal·liar l'escassetat d'energia convencional és positiu.

Portaven llums té molts avantatges, però encara hi ha algunes deficiències, sobre la crisi energètica actual, no obstant això, portats llums del carrer s'ajusten al concepte de protecció ambiental i estalvi energètic, crec que en un futur proper, amb el desenvolupament de la ciència i tecnologia, actuació de llum portat a seguir millorant, deficiències a seguir millorant.