Liti pila Solar carrer llums

Liti pila Solar carrer llums. Liti pila carrer llums solars, també anomenades li-ION enllumenat Solar, enllumenat Solar de liti ió de li pila Solar carrer llums. Aprofitar Lith

Detalls del producte

Yangzhou brillant Solar solucions Co, Ltd és un dels principals fabricants d'enllumenat solar Xina liti bateria i proveïdors i com a companyia professional, tenim la nostra pròpia fàbrica productiu, que és capaç de produir millor i carrer de solar de bateria liti nou llums productes, Benvingut a comprar o a l'engròs productes de nosaltres.

Liti pila Solar carrer llums.
Liti pila carrer llums solars, també anomenades li-ION enllumenat Solar, enllumenat Solar de liti ió de li pila Solar carrer llums.

Avantatge de liti bateria Solar carrer llums:
A.) Bon disseny. És una llum solar carrer combinant panell PV amb bateries de liti. Electricitat és generada a partir de l'energia solar pels panells solars de PV d'alta eficiència i emmagatzemada en les bateries de liti s'adjunta a la part posterior del panell. Això es pot llavors utilitzar per encendre els llums de brillantor alta portada durant aproximadament 12 hores a la nit * 3-4 dies temps ennuvolat.
B.) Redueix l'impacte sobre el medi ambient mitjançant l'ús de bateries de liti
A diferència de models comuns que requereix les bateries de plom gran instal·lats per separat, la llum Solar de carrer liti és petita i refinada, i el disseny sense plom redueix l'impacte sobre el medi ambient.
C.) El panell solar, bateries de liti i llums LED són baix manteniment i tenen una vida llarga explotació
A diferència de models comuns que utilitza bateries de plom àcid, el nou model és més ecològic. La taxa de càrrega i descàrrega de les bateries de liti és també 1,5 vegades el de bateries de plom àcid, permetent-li utilitzar l'energia més eficientment.
El lifespan de funcionament de la font d'alimentació de piles de liti s'ha acabat 10 anys * 4, reduir el manteniment Costa, com un intercanvi de piles, possible. La durada de la vida operativa dels panells solars és més de 20 anys, i el LED llums 80000 hores, si fa 12 hores del dia al 100% grau, aproximadament 18 anys.

Principals aplicacions de liti bateria Solar carrer llums.
El liti bateria Solar carrer llum és adequat per al seu ús en escoles, parcs, carrers, carreteres, granja, paisatge, jardí, als voltants de casa i equipaments públics de l'aire lliure

Alguns Models de liti bateria Solar carrer llums.

Nom: Liti Solar carrer llums
Model: BRH-L1A
Dissenyat el poder: 30W-120W

Nom: Liti Solar carrer llums
Model: BRH-N5
Dissenyat el poder: 30W-120W

Nom: Liti Solar carrer llums
Model: BRH-N3
Dissenyat el poder: 30W-120W

Nom: Liti Solar carrer llums
Model: BRH-N6
Dissenyat el poder: 30W-120W

Nom: Liti Solar carrer llums
Model de: BRT-A1
Dissenyat el poder: 30W-120W

Nom: Liti Solar carrer llums
Model de: BRT-A3
Dissenyat el poder: 30W-120W

Benvolgut senyor o cap de compres,
Gràcies pel seu temps llegint nostre liti enllumenat solar acuradament, si vostè té el seu propi disseny o requisit detallada, pot enviar-nos el correu electrònic.
També si vostè no sap el disseny, vostè ens pot dir les condicions de la carretera, com carretera longitud, amplada de la carretera, quantes carrils? S'utilitza per il·luminar la carretera de ciutat gran o la petita carretera de camp de llum? Manera que podem dissenyar per a vostè.
També que ens indiqui quina ciutat és vostè, així que podem comprovar els solars i les condicions meteorològiques abans de fer els dissenys.
Pls enviar correu electrònic a sales@brsolar.net
Gràcies una altra vegada pel seu temps i espero negocis junts per a grans mercats de liti bateria solar enllumenat.

Investigació