Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Pots trobar vidre?

Nov 09, 2018

Molts clients com diuen "puc obtenir una bateria molt barata d'altres proveïdors

Molts clients com diuen "puc obtenir una bateria molt barata d'altres proveïdors", així que, què hi ha de la qualitat? Com tots sabem, un preu diferent de qualitat diferent, molts proveïdors dolents en trampes de mà d'obra i materials per estalviar costos, de manera que el seu preu és molt baix i pot atreure alguns clients que no són professionals. Per a aquesta bateria solar de mala qualitat, sí, pot funcionar normalment la primera setmana, però això és fals, després d'una setmana trobareu l'energia elèctrica que pot carregar la bateria està augmentant, si fa molt temps treballant així, la bateria es descomponrà aviat.

Li expliquem aquesta situació als clients que adquireixen bateria barata, esperem que puguin comprovar la qualitat, però no només atrets per un preu baix, però no escoltaven.

图片4hg

Avui, un dels nostres clients d'Àfrica demostra que tenim raó amb l'acció. Ells troben que la bateria no funciona (la compra d'un altre proveïdor), per la qual cosa va acabar la caixa de la bateria per comprovar el que va passar, mostra que el 50% de plaques de plom van ser reemplaçades per un vidre comú. Increïble!

Si els clients compren a BR Solar, aquesta situació no succeirà, mai no enganyem als clients. Ens assegurem que la bateria de cada peça utilitzi materials autèntics i no tingui por als clients per controlar, mantenir una bona qualitat és el nostre principi!

Nosaltres, BR SOLAR, tractem als clients com a Déu, concentrem-nos en el control de qualitat.

Si voleu saber més sobre nosaltres, benvingut a www.cnstreetlight.com.

Tel: + 86-15252528980 Correu: manager@cnstreetlight.com