Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Sistema solar BR SOLAR 2kw al Iemen

Nov 05, 2018

Com sabeu, el Sistema Solar s'utilitza àmpliament per a les zones amb escassetat de potència i inestabilitat, Iemen és un país trencat per la guerra i, per descomptat, és necessari.

Aquest client va comprar el panell solar, la bateria solar, el inversor solar d'altres proveïdors abans, i va dubtar a comprar-nos a causa del preu, finalment ens va triar després de conèixer el nostre control de qualitat i el temps de garantia, i també emetem el certificat de garantia segell de la nostra empresa.

Després de la col · locació de l'ordre de mostra per a un sistema solar de 2 kW, vam fer tot el possible per fer que les mostres apareguessin amb bona qualitat, i el nostre departament d'R + D els provà amb cura i amb un rendiment perfecte.

图片2

Per al transport de seguretat en el transport marítim cap al Iemen, els vam empaquetar amb estoig de fusta. Així, els productes són 100% en bon estat quan el client ho rep. Estava molt satisfet amb el nostre bon servei per a la producció, lliurament, envasat, enviament ...

Va deixar un missatge "Good BR SOLAR" al nostre facebook després de provar el sistema solar, 3 paraules molt simples ens fan feliços i significatius.

Com va dir el client, col·locarà un ordre massiu de 200 jocs aviat.

Nosaltres BR SOLAR tractem de qualitat com la nostra vida a l'empresa tot el temps.

Si voleu saber més sobre els nostres productes, contacteu amb nosaltres o benvingut a www.cnstreetlight.com

Tel: +86 514 87323722 య Mail: system@cnstreetlight.com

图片3