Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

BR SOLAR i Sinosure van col·laborar durant molts anys, a Deepth-learning el 2017.

Oct 21, 2017

Xina Export & Credit Insurance Corporation també coneguda com Sinosure és una companyia d'assegurances governamentals que proporciona assegurança de crèdit a l'exportació per a empreses de la Xina. El suport de Sinosure al comerç exterior i l'economia de la Xina cada vegada és més evident.

Avui, un gerent de Sinosure va fer una visita a la nostra empresa per capacitar als nostres empleats de vendes d'exportació sobre com tractar millor els clients que utilitzen els serveis de Sinosure. Sinosure pot millorar el crèdit del comprador, ampliar les quotes de crèdit del comprador per ajudar-los a col · locar més comandes i ampliar el seu negoci. L'equivalent de la Xina als clients estrangers va obrir una targeta de crèdit gratuïta. El millor crèdit al client, major serà la quantitat de Sinosure.

Sinosure és aplicable a ofertes d'exportació que impliquen L / C, D / P, D / A, O / A, Per tant, la nostra empresa accepta el mètode de pagament de les condicions anteriors.

2_副本.jpg


Nosaltres, BR SOLAR, tracteu el client com a Déu, atengueu la qualitat.


Si voleu saber més sobre nosaltres, benvingut a entrar a: www.cnstreetlight.com

 

Supervisor de BR SOLAR, aplicat en més de 110 països.

Tel: + 86-15252528980 Correu: manager@cnstreetlight.com

Gràcies pel vostre temps llegint i compartint la informació de Noruega 5 estableix el Sistema Solar Power i si esteu interessats, envieu un correu electrònic o truqueu-nos.