Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

BR SOLAR-Dia de Sant Valentí xinès

Aug 28, 2017

Avui és el Dia de Sant Valentí xinès, desitgem que tots els amants puguin tenir un bon dia de Sant Valentí. Diguem: Happy Night of Qi Xi.

Es tracta d'un festival tradicional a la Xina, el setè dia del setè mes lunar, que cau el 28 d'agost d'aquest any. Avui a la nit, Niu Lang i Zhi Nv es reuniran en un pont de mascarades a través de la Via Làctica. Els àrabs xinesos recordaran als joves persones que no podrien veure cap malson aquesta nit, perquè totes les males han deixat de formar un pont en el cel amb les seves ales per tal de reunir-se.

Com el Dia de Sant Valentí a la festa dels països occidentals, hi ha tant èmfasi a donar xocolates, flors i petons. Aquesta tendència és cada vegada més popular al nostre país, avui al matí ens va sorprendre rebre alguns regals del nostre cap, és a dir Bombons d'embalatge fantàstics i flors boniques. Aquest és el costum de la nostra companyia de mantenir-se cada any. Aquest comportament expressa la preocupació i l'amor de l'empresa per als empleats, perquè els companys de les dones siguin feliços. Aquest bon líder és la nostra benedicció. l'amor de la companyia per als seus empleats.

Som una família. Es va moure, feliç!

1.jpg

2.jpg

Nosaltres, BR SOLAR, tracteu el client com a Déu, atengueu la qualitat.

Si voleu saber més sobre nosaltres, benvingut a entrar a : www.cnstreetlight.com

 

Supervisor de BR SOLAR, aplicat en més de 110 països.

Tel: + 86-15252528980 Correu: manager@cnstreetlight.com

Gràcies pel vostre temps llegint i compartint la informació de la bateria de liti de UAE 420pcs i, si esteu interessats, envieu un correu electrònic o truqueu-nos.