Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Agent de clients de Guangzhou visiteu la nostra empresa

Jan 14, 2019

Avui, una bella dama surt de Guangzhou a Yangzhou per visitar la nostra empresa. Ella és l'agent del nostre client nord-americà.

El client nord-americà ha comprat mostres de Solar Lights de nosaltres abans, i va passar les proves professionals a la seva àrea local. En aquest moment, va confiar a l'agent que visiti l'empresa, es tracta d'entendre millor la força de la nostra empresa i l'altra és per als pròxims projectes.

Després de recollir-la des de l'aeroport, la portem a visitar la nostra empresa BR SOLAR.

BR SOLAR és un dels principals fabricants i proveïdors d'il·luminació solar de la Xina des de 1997, i com a fàbrica professional, tenim l'honor de mostrar-li la nostra força: fàbrica de bateries, fàbrica de panells solars, fàbrica de pols de llum, fàbrica d'il·luminació, taller, oficina ... .

Per a les seves preguntes, vam mostrar la nostra professió, la seva força i mostrar-li la qualitat i els avantatges dels nostres productes. Els clients tenen una gran satisfacció en BR SOLAR.

Els productes BR SOLAR s'han aplicat a més de 114 països de tot el món, aportant llum a la nit. Gràcies tant per la vostra confiança.

Si voleu saber més sobre els nostres productes, contacteu amb nosaltres o benvingut a www.cnstreetlight.com

T: + 86-514-87323722 M / WhatsApp: + 86-18036240957

Correu: spring@cnstreetlight.com

hh