Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Alt poder LED Street làmpada solucions de refredament

Aug 04, 2015

Decisió planta aplicacions de llum portat en diverses tecnologies clau, disseny tèrmic és que un important la parcial, però també restringeix l'accés a una de les tècniques més àmpliament utilitzats per. En altres paraules, disseny tèrmic directament determinarà els avantatges de rendiment de il·luminació de planta de LED i desavantatges com l'aplicació present poden aconseguir l'èxit.

Un, solució tèrmica de LED alta potència

Potencia LED és constitueixen làmpada de fàbrica LED de fulgor bàsica font, actualment de xip llum elèctric p eficiència de conversió és baix, només el 15% ~ 20%, xip de la mida física per 1 ~ 6125 mm 2, zona és petit, poder densitat i la calor és gran, per poder consum en el 80% ~ 85% es conversió de calor i necessitat es va distribuir fora, i xip de temperatura sobre valor Shi , brillantor variable de longitud d'ona llarga, color produït vermell mogut, es va portar a xip llum eficiència disminuït i utilitzant vida reduït, molts freqüents. Per tant, per assegurar l'ús eficaç de LED alta potència normal, dissipació de calor és el primer de tots els problemes crucials de resoldre.

Dos, la durada de la vida de LED encreuament temperatura i flux lluminós,

Basat en les característiques dels LED alta potència: temperatura d'encreuament i consum de combustible de la mida, la durada de la vida té un interès directe.

Que augmenta la temperatura d'encreuament de xip de LED, la sortida de flux lluminós caiguda en regularment, la vida de servei també està mostrant una tendència descendent en el ràpid. Per tant reduint el xip es manté dins el rang permès portava primer a resoldre assumptes tècnics claus.

Tercer, envasament de LED, tèrmica

Disseny tèrmic del paquet LED és determinada pel procés de producció de LED. Figura 2 Mostra el LED paquet termal disseny dels avenços del procés general, principalment per xip disseny tèrmic i disseny de packaging. D'aquesta manera, a través del disseny racional i científic pot ser satisfactori LED guia per calor i fred.

Quatre, el LED de les solucions de refredament secundaris

Per LED alta potència disponible comercialment, construït pel seu tros disseny tèrmic de paquet està fixat, ús no es pot canviar, per tant, quan s'utilitza com il·luminació en làmpades es necessita segons les condicions de treball real i les condicions de treball de secundària disseny tèrmic.