Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

LED alta badia actualment té aplicació Universal

Aug 04, 2015

LED highbay avui que molts productes bàsics s'han començat a emergir en el mercat, moltes persones han indicat que aquest estat de persones mercat estan preocupats, highbay i productes d'alta tecnologia, a no-Bay llum experiència tècnica per a això a causa del desenvolupament de benefici. Aquest és highbay molest, sens dubte, el mercat, per a highbay a l'engròs negoci és una inversió de risc. Dir si aquest grup de treball llum del pobre minera en el lloc és probable que sigui la causa d'alguns accidents passen, llums de mineria cada pas de la producció no pot ser ignorada.

LED alta badia actualment té aplicació universal del món, però hi ha molts fabricants de pica de calor de llums de mineria de alta potencia LED no he trobat una millor solució ara es basen en un sol conductivitat tèrmica de l'alumini ha complert amb la demanda de llums de mineria calor conducció LED. Conducció eficaç de calor fora d'allà no afectarà la vida de làmpades. Tecnologia de dissipació de calor per als responsables de làmpada mineria són més crítics. Però com tecnologia segueix el canvi i innovació, també va treballar en el radiador highbay. Paper de pica de calor és absorbida substrat xip calor passa i llavors es va estendre a l'entorn i garantir la temperatura de xip de LED normal.

Alta badia, aquest mercat anys està mostrant una tendència creixent, si pot augmentar el llindar que a causa d'alts preus del mercat, ens tindria res a dir, però la preocupació és que ara hi ha molts productes falsos en el mercat és també ocupen espai en el mercat a preus molt alts, fan difícil distingir entre veritat i fals. Majoristes de l'Highbay, la majoria no entenen la tecnologia, no fan res per vendre productes, o per seleccionar una escala potent, té una quota de mercat molt gran i bona reputació dels fabricants de les masses. LED highbay preus més alts de matèries primeres a sectors vinculats estan regulats, que tindria més clar que passi.