Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

LED llums de fanals, més petit i més tradicional blau

Aug 04, 2015

Lin Yandan, avaluació d'enlluernament malestar dels estàndards tradicionals i es basa en el caràcter tradicional de la font de llum, pot no ser adequat per a llums portats, per exemple, la mateixa brillantor de làmpades LED tradicionals de més petit, això pot augmentar la brillantor de malestar. A més, un típic blanc liderat la part blava de l'espectre més energia, també pot provocar més brillantor, ja que, basat en estudis previs, en el context de la mateixa brillantor, la llum més brillant visió blau.

Investigació, l'equip dissenyat un laboratori de creació, imitar diferents sota condicions de llum de carretera. Personal investigador es una sala de superfície de terra i paret tot recobert de negre i en sala d'uns posa diferents de llum fosca imitació del carrer de Shang LED carretera de situació d'il·luminació, llum d'ajustament personal de recerca, creada 72 espècies diferents de les condicions de llum, observador de voluntaris va ser requisits sobre no còmode resplendor de llum de nivell definit, total 9 un volum de grau, de "humil" de "a peu".

Enlluernament prova abans de la prova hi ha alguns punts de referència, Lin Yandan va dir: "encara que els reflexos de les característiques de font tradicional de llums LED incòmodes no és aplicable, però pot afectar confort i l'enlluernament dels factors romanen inalterades." Els investigadors modificat els paràmetres del sistema experimental quatre punts d'il·luminació: brillantor d'il luminació, brillantor de fons, de dimensions de punt de vista de l'observador de llums LED, LED va portar i observar l'angle de visió.