Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Carrer de DIY adaptació sobreintensitat en Global Regions

Aug 04, 2015

Carrer LED llum adaptació sobreintensitat en regions globals, mentre que en l'últim parell d'anys, concepte de ciutat intel·ligent com relacionats amb polítiques de promoció del llum intel ligent "alta fresc" llavors apareixerà a les principals ciutats.

Notícies de fanal del carrer intel·ligent Hangzhou fa algun temps despertat interès públic. Urbanístics a Hangzhou Huang Gu Hill Road no lluny de la xixi campus de la Universitat de Zhejiang integrat projecte pilot fanal del carrer intel·ligent, l'objectiu és que la intel·ligència de Fanals de la ciutat Chengguan distribució uniforme de nodes importants d'Internet de les coses. Tant conèixer gent a la carretera poden gaudir de Wi-Fi, telèfon de cèl·lules de càrrega bàsica necessita i aconseguir la qualitat d'il·luminació control efecte, és el millor d'ambdós mons.

A més de Hangzhou elegants fanals altisonants, moltes ciutats han implementant sistemes intel·ligents d'enllumenat. Tianjin plans per transformar làmpada de Mercuri d'alta pressió i promoure el desenvolupament de la il·luminació verda de la ciutat. També, es construiran en el país prendre la iniciativa en el centre de control intel·ligent fanal del carrer i línies especials per a la llum del carrer controlar i temps controlat amb una combinació de mètodes de control, segons Alba i al capvespre vegades canvis d'il·luminació exterior de captura en temps real, rebrà automàticament encendre la llum en arribar a les instruccions de Lux conjunt.

La Internet de les coses, Internet + introduir el concepte del concepte de ciutat intel·ligent de ple, actualment té més de 500 ciutats a la Xina per pilot de Smart City, té previst invertir més d'un bilió. Enllumenat intel ligent per una primera classe soldats construir ciutat intel·ligent, la demanda més urgent.

Mentrestant, Philips, il·luminació general (GE) i altres empreses domèstics tradicionals en fanals tradicionals o il·luminació gegant, al seu torn al desenvolupament de llums intel·ligent. Il·luminació intel·ligent com un nínxol rendible tecnologia, obtenir el mateix carrer amb alta maoris, que era la combinació sense costura "doble guany". "Totes les unitats de negoci, líders sènior de la companyia crec que d'il·luminació en aquesta oportunitat és l'ajust de les més altes, perquè la ciutat té un gran nombre de fanals, Smart City, si les làmpades estan connectades a Internet, cada pal de llum es convertirà en plataforma de dades de xarxa intel ligent, formant una xarxa carrer." Chen Han, Director General d'il·luminació GE a la Xina ha dit. GE il·luminació i GE globalment en el desenvolupament futur de l'enfocament d'empresa en llums carrer intel·ligent es convertirà en una empresa de plataforma intel ligent.