Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Nova Pop llums verdes de manera Solar alimentat

Aug 04, 2015

Com de tothom sensibilització d'estalvi energètic i la protecció del medi ambient va augmentar, molts productes a valor-preu baix consum i estalvi d'energia direccions en desenvolupament. Del nostre costat i molts equipaments públics, així. Ara, és popular a l'estranger de manera solar alimentat respectuosos enllumenat, pot ser alimentat per energia solar i fer grans contribucions a l'estalvi energètic i la protecció del medi ambient.

Aquest nou medi ambient llums LED font de llum amb una alçada de 4,5 metres, després d'un determinat càlcul, pot reunir-se només en la mesura màxima il·luminació a les necessitats. Fanals amb instal·lacions solars fotovoltaiques, instal lat sobre la làmpada de manera inclinada, cada un mecanismes fanal del carrer PV una superfície de fins a 1,3 metres. Quan massa assolellat quan vostè pot tenir una potència de pic de cèl·lules solars com 165-190Wp.

Cada llum té un predefinit dos mòduls de pila pot emmagatzemar 230 ampere hores de poder, pot satisfer les necessitats d'il·luminació a la nit. Però per estar al costat segur, les noves llums també connectats a la xarxa elèctrica, garantir en el cas de dies de pluja en una fila no es pot obtenir l'energia solar, encara està en ús. A més, el sistema de control intel ligent predefinit, també es pot calcular Sunrise i posta de sol vegades per any, així que vostè pot controlar interruptors.