Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Nigèria 350PCs 60W Solar carrer llum portat en setembre de 2017

Sep 18, 2017

Aquest client és de Nigèria.

El Solar carrer llum PORTAT utilitzant l'energia solar, un dia de calor durant el dia, nit prou llum. Àfrica és un de l'energia més abundant, és una bona, molt bona energia verda, cap contaminació. Nigèria té condicions bones radiació solar, el govern diu que ho farà desenvolupament ràpid de l'energia solar, també un alt nivell de suport. Projecte de solars i altres recursos renovables és la tendència de desenvolupament de Nigèria més tard.

LED Street llum solar no estan influenciats per la xarxa local de estat, tampoc necessita de càrrega d'electricitat gran, pot il·luminar durant tota la nit. Quedar-se a Nigèria, quan surts a la nit, hi ha llum Solar carrer de LED a la carretera, més seguretat del trànsit. Aquesta és la felicitat del poble de Nigèria, mira cap endavant a Nigèria serà millor!

Aquest client ha cooperat amb nosaltres des de l'any 2009, la qualitat dels nostres productes ha estat reconeguda pel client i estan molt satisfets amb el nostre servei postvenda també. Per tant, el client tria ens una i altra vegada perquè tenim un equip de professionals per dissenyar la configuració més rendible, que millora la seva eficiència en el treball, estalviant temps i estalviar costos.

Esperem continuar amb tractar negoci considerable amb vostè.

 

Quantitat de compra: 350pcs 60W Solar carrer llum LED

Temps d'il·luminació: 11Hrs/nit * 3-4overcast dies de pluja.

Aquí imatges detallades de Nigèria LED Street llum Solar per la seva referència:

LED Testing and Packing.jpg

Que, BR SOLAR, tractar al client com a nostre Déu, presti atenció a la qualitat.

Si voleu saber més sobre nosaltres, Benvingut entrar:www.cnstreetlight.com

 

Superior jeràrquic br SOLAR, aplicada en més de 110 països.

Tel: + 86-15252528980 Mail:manager@cnstreetlight.com

Gràcies per la lectura d'hora i compartir la informació deNigèria 350PCs 60W Solar carrer llum LED i si vostè està interessat, pls enviar per correu o truqui'ns.