Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Noruega 5 estableix el sistema d'energia solar a l'octubre de 2017

Oct 11, 2017

Noruega és un país molt bonic amb estrets sinuosos, trams de muntanyes i sorprenents boscos. És una destinació turística.

Aquest client té casa senyorial pròpia. El sostre està cobert de bells cultius. No obstant això, aquesta petita casa no està connectada a l'electricitat. Per tant, vol comprar un sistema d'energia solar per generar electricitat.

Atès que el cost de la mercaderia per a una mostra individual és molt alta, us recomanem que intenti trobar amics o qualsevol persona interessada a comprar un sistema d'energia solar perquè altres persones puguin compartir el cost amb ell. Va dir: sí, tens raó. Hi ha moltes cases tan petites al seu voltant, a més de les seves pròpies vides, també es poden utilitzar com a desenvolupament turístic, amb l'esperança de desenvolupar el mercat local del sistema domèstic solar, de manera que cada casa pugui disposar d'electricitat per a la il·luminació o altres usos i atreure més turistes.

 

Quantitat de comanda: Sistema solar de 5 set

Aquí les imatges detallades de Noruega 5sets Sistema Solar per a la seva referència

1.jpg

Nosaltres, BR SOLAR, tracteu el client com a Déu, atengueu la qualitat.


Si voleu saber més sobre nosaltres, benvingut a entrar a: www.cnstreetlight.com

 

Supervisor de BR SOLAR, aplicat en més de 110 països.

Tel: + 86-15252528980 Correu: manager@cnstreetlight.com

Gràcies pel vostre temps llegint i compartint la informació de Noruega 5 estableix el Sistema Solar Power i si esteu interessats, envieu un correu electrònic o truqueu-nos.