Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Casa de solar portàtil mostrat a Xangai a l'entrada dels Estats Units

Aug 04, 2015

Estudiants de la Universitat de Tongji per dissenyar i construir el contenidor mòbil solar a Shanghai 16, proporciona una nova manera per a persones de vida baixa en carboni i se celebrarà a Washington el setembre d'aquest any 2011 Estats Units Solar Decathlon.

El mateix dia, cost $ 250.000, 6 contenidors estan muntats a l'espai en forma de y, totalment equipada amb mobles i electrodomèstics, tots subministrat per l'electricitat solar a casa "Sol habitació contenidor" va atreure l'atenció.

Periodistes en l'escena veia, un total de 90 metres quadrats d'espai, pot acollir fins a una família de casa solar "confortable", bambú pisos al pis, un costat de la casa hi ha un llit plegable, llit recollir seguit pel Consell de Ministres. L'altre costat és la cuina totalment equipada i bany, sostre establir panells solars per proporcionar electricitat i aigua calenta, vivint d'aigua per sistema de depuració de les aigües residuals. Petita sala té un restaurant i biblioteca de funcions. Cases Sud transparent, instal·lació de angle de 120 graus de 2 contenidors està dissenyat per proporcionar màxima angle de visió. Pis a sostre per portes de vidre de l'envàs enllaç directe a la terrassa exterior i pati del darrere abans. Només cases enorme metall tancament en ambdós costats, servirà com un recordatori d'aquesta preciosa casa associat amb el contenidor pesat.

"Terra i paret i sostre, són d'altes prestacions d'aïllament buit nou Consell; conjunt calenta solar calenta i climatització calor residual reciclatge, integrat per un, millorarà ha solar del General utilitzant l'eficiència ", cap de projecte i edifici de la Universitat de Tongji verd i la nova energia recerca Centre executiu adjunt Director Tan Hongwei introduït té habitatge sol integrat d'elements més construcció tecnologia d'estalvi d'energia, com utilitzar claraboia guia es llum natural introduït per l'enllumenat interior , sostre configuració hi ha pluja i a l'aigua de nou amb el sistema, màxima d'ús dels recursos naturals,.

A més, coberta de vigilància ambiental, gestió energètica, gestió d'equips i tots els altre digital, visualització de la informació, producció d'habitatge, consum energètic, entorn de vida i altres dades en temps real d'exhibició Visual, mòbils 3G i altre terminal mòbil també es pot utilitzar per a control remot.