Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Solar com moviment a una ciutat?

Aug 04, 2015

En l'actualitat, solar edifici integrat empresa d'aprofitament solar tèrmica està situada en nombrosos enfront de viure. No ho facis, significa que les empreses perdran la iniciativa en el futur mercat competència. Fer, faces des de la transició de fabricants a un integrador en el pantà.

Aquest any, molts negocis de escalfador d'aigua solar domèstica una mica deprimit: l'efecte de camp política es debilita, la demanda del mercat, feble competència, davant la transició urbana en àrees rurals, es basen en el mercat rural i humit sobreviscut al final del dia.

Política de suport s'incrementa gradualment

Del país en el pla de desenvolupament mitjà i llarg termini de les energies renovables, identificar clarament els objectius se centren en el desenvolupament de l'aprofitament solar tèrmica a la ciutat, promoure la integració d'arquitectura solar, projecte de calefacció d'aigua solar i la construcció del solar de calefacció i refrigeració projecte de demostració. En les zones rurals i ciutats petites per promoure l'escalfador d'aigua solar per a la llar, cuines solars i solars. 2020, el national calor zona recollida de fins a 300 milions de metres quadrats d'escalfadors solars d'aigua i altre aprofitament solar tèrmic, capacitat d'energia alternativa anual de 60 milions de tones de carbó estàndard.

En els darrers anys, el Ministeri d'habitatge, Ministeri de Finances sobre les fonts d'energia renovables que acte va presentar el projecte "construcció demostració energia renovable", per fomentar i promoure els governs locals en la construcció d'un disseny unificada, planificació de sistemes solars tèrmics d'aplicació. Liang Junqiang diu "Dotze-cinc" període, l'estat per a la construcció de l'energia solar integrat de desenvolupament també augmentarà la intensitat de polítiques de promoció del projecte original manifestació mostrava Comtat rural i altres zones de la ciutat durant el procés de rampa i vols ampliar encara més el nombre de ciutats de model. ”

Trencar el pensament tradicional

Aquest any, el govern Central es construirà al país aquest any a 10 milions d'unitats d'habitatge públic en els propers 5 anys per construir projectes de baixos ingressos habitatges urbans a 36 milions d'unitats. L'alleujament d'aquesta política, remenant una altra vegada calenta edifici integrat solars tèrmics empreses nacionals per participar en el desenvolupament d'entusiasme i la motivació. Linuo Paradigma, sol, pluja i altres empreses són també clars que l'oportunitat de prendre avantatge d'habitatge assequible, promoure aplicacions integrades edifici.

Desenvolupament futur d'empreses solars ha de ser "demanda dirigida, des del punt de vista de la construcció i immobiliari empreses desenvolupament per resoldre el subministrament d'aigua calenta i dotar-los d'una necessitat real per sistema solucions i serveis." Per tal de trencar el coll d'ampolla actual de restringir-edifici integrat aplicació solar tèrmica.