Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Carrer solar LED llums es substitueix les llums de carrer de LED AC

Aug 04, 2015

Ara pot tenir molt poques persones dubten els avantatges d'il·luminació LED carrer relativa a la làmpada HPS. No obstant això, és lamentable que la majoria de les làmpades LED encara utilitzar corrent altern ininterrompuda, AC circuits d'una banda tecnologia llum ja està molt madur i solars fanals hi són molts els factors incerts, d'altra banda, la consideració principal era que la inversió inicial és massa gran per ser ignorat els avantatges d'energia solar.

Solar-un conegut de l'avantatge més important és que és un inesgotable i renovable més neta! Es resoldrà el problema de l'escalfament de la terra! Es reemplaçarà finalment tota l'energia!

Alternant LED llums solars llums portats?

Però realment voleu substituir tot energia amb energia solar encara és una tasca àrdua i llarga durada, encara que solar energia a tot arreu, però la col·lecció necessita alguna àrea d'exposició. Desert és el lloc més ideal, però llarga distància de transmissió i distribució es consumeixen una gran quantitat de filferro de coure car, només el valor les ciutats del desert per provar. Mentre que en zones densament poblades de les grans ciutats és molt difícil trobar un llocs oberts buida. Restringit per les condicions econòmiques en les zones rurals i són poc probable que ara a gran escala. Qualsevol coses noves és el millor començament de retocs i l'ús de "collita pròpia" enfocament, enllumenat públic és una de les millor primer projecte pilot solar. D'altra banda, reducció de conservació i d'emissió d'energia ha de ser defensat pel govern, fins i tot com a Alemanya com a subvencions públiques per vendre. Afortunadament projecte Street és el projecte de govern, es porta a terme per la licitació del govern. Els responsables polítics de govern ha d'entendre clarament, llums LED és substituir la làmpada de sodi d'alta pressió, al mateix temps, llum LED Street solar és certa per reemplaçar el AC alimentar llums LED.