Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Sudan Sud 180pcs All In One LED de llum solar al setembre de 2017

Sep 06, 2017

Sudan del Sud està situat a l'est d'Àfrica i un país sense litoral. És un dels països menys avançats del món, a causa de la pobra economia d'aquest país, la seva extrema manca d'electricitat, infraestructura i benestar social. Així, l'ordre de la Llum Solar de tot en un sol LED és un alleujament de la pobresa al Sudan.

Basant-se en condicions solars locals, el gestor de compres ens ofereix els seus requisits i disseny per a la configuració de 40W All In One Solar LED Street Light i 7M Pole. Després de parlar i confirmar amb el nostre enginyer tècnic, el seu disseny és raonable, a continuació, posem en producció el més aviat possible. Quan reben tot el Light Street Light de All In One i els instal·len, l'ONG està molt satisfet amb el projecte. Proporciona molta comoditat perquè la gent local viatgi a la nit. Totes les persones estan molt contents després de la instal·lació. L'ONG va decidir invertir més per ajudar a un lloc més pobre.

Quantitat de comanda: 180pcs 40W tot en un LED de llum solar

Quantitat d'enviament: 60PCs Panell Solar 250W

Quantitat de comanda: 60PCs 200AH / Terminal

Temps d'il·luminació: 11-12 hores / nit * 3-4 dies de pluja ennuvolats (amb funció de regulació).

333.jpg


Nosaltres, BR SOLAR, tracteu el client com a Déu, atengueu la qualitat.

Si voleu saber més sobre nosaltres, benvingut a entrar a : www.cnstreetlight.com

 

Supervisor de BR SOLAR, aplicat en més de 110 països.

Tel: + 86-15252528980 Correu: manager@cnstreetlight.com

Gràcies pel vostre temps llegint i compartint la informació de Sud-Sudan 180PCs All In One Solar LED Light Street i si esteu interessats, envieu un correu electrònic o truqueu-nos.