Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Innovació tecnològica per accelerar l'actualització de la indústria Solar tèrmica

Aug 04, 2015

Indústria tèrmica solar avui es pot dir que han experimentat "de l'aigua calenta per escalfar", "de comercial per la industrial", "dispersos per la integració" de progrés tecnològic. Juntament amb les innovacions tècniques i avenços en els propers anys, indústria tèrmica solar ja ha "alta temperatura", "ús d'energia industrial" a "solar edifici integració" condicions de millora industrial.

Omplir la tecnologia temperatura 150 ℃

En ple segle XXI, Xina va entrar en un període de ràpid desenvolupament, grans empreses sorgit una vegada en apostar, baixa competència del cicle indústria, ocasionant abans la temperatura en aplicacions solars totes pareixen a nivell calenta. Fins al 2010, 150 ℃ temperatura districte tecnologia blank de solar vidre ple buit conjunt de canonades i tubs de buit conjunt dispositiu calenta de disponible, només real aconseguit té aplicació solar de calent a foc de canvi, obert té calefacció solar refrigeració i dessalinització d'aigua salada, i industrials i agrícoles amb calent, camp d'aplicació múltiple, en un sol cop va esdevenir solar calenta utilitzant un més important de la fita - no només pot proporciona calent , també pot eficient d'energia produïda.

De fet, en les parts bàsiques de col·lectors de tubs de buit "al poder", l'escalfador d'aigua solar experiència col lectors de tub de buit CPC-U i titani revestiment "Or de titani" típic del període de transició. Col·leccionistes de tub de buit CPC-U grup ha desenvolupat amb èxit de Linuo fins a 120 ℃ d'aigua calenta no només va posar una Enginyeria d'aigua calenta solar a gran escala, es va néixer la temperatura conjunt en tecnologia tèrmica de combustible.

Sistemes de calefacció integrada d'energia industrial

Època de baixes emissions de carboni, s'ha convertit en un dels eixos de l'energia d'estalvi, eficiència energètica d'edifici, eficiència energètica industrial és la reducció de emissions de estalvi d'energia nacional una prioritat. Consum total d'energia en el consum d'energia industrial ocupa tota la societat 70% dels fons, l'aplicació de la indústria solar d'energia calorífica és una prioritat i calor industrial centrat en la realitat de 80-250 ℃ solar les empreses per davant d'una tempesta.

Malgrat les dificultats, es va desenvolupar amb èxit temperatura CPC basat en la tecnologia d'energia solar, integrat amb caldera nou sistema amb un sistema solar caldera de calefacció com scheduled. Aquest conjunt integrat del sistema termodinàmic basada en la temperatura de la zona calenta de 5200 metres quadrats, estalvi 1156 tones de carbó estàndard, 3005 tones, de les emissions de diòxid de carboni de completar els canvis fonamentals en la indústria de l'energia solar de residencial a industrial.

Split perfecta combinació de tecnologia i arquitectura

En comparació amb fases d'investigació de tecnologia de aprofitament de calor de l'energia solar, "construir" submergeix en el procés de desenvolupament. Fa molts anys, escalfadors d'aigua només romandrà en la fase de civils, més que al resoldre la malaltia causada per la instal·lació d'energia solar contenciosos de propietat, la diversitat arquitectònica, sinó també als més alts requeriments de negoci de escalfador d'aigua.