Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

L'exposició llum indi va ser un gran èxit!

Oct 19, 2018

Com tots sabem, l'Índia és un gran mercat però el seu preu és molt molt baixa molts proveïdor xinès dur obrir-lo entre nosaltres, així que hem participat en aquesta exposició. El nostre propòsit és saber més sobre aquest mercat i saber com obrir-lo ràpidament, el resultat final va mostrar que tot va ser un èxit.

 

Durant 10 Oct - Oct 13, nostre estand estava ple de gent des dels nostres productes molt atractius. Nosaltres equip BR Solar introduir la funció dels nostres productes i ofereix a cada client amb paciència i operar el sistema d'il·luminació als clients en lloc, aquests aparença disseny i bon model de treball dels nostres productes atreure alguns clients adquirits la Mostra immediatament. A continuació es presenten que algunes imatges enviar tornada de nostre equip BR Solar a l'exposició per la seva referència, el negoci està creixent!


La cosa més feliç és que totes les mostres que prenem a l'exposició han estat venudes, allò és mean, no tots els client de l'Índia només comprar barat i productes de baixa qualitat, alguns d'ells encara centrar en alta qualitat com els nostres productes i disposats a comprar per obrir el mercat més gran. Sí, la qualitat és més important que preu!

 

Gràcies cada client prova'ns i confiar en nosaltres, continuarem treballar dur i fer el nostre millor esforç per donar-li suport

 图片2

Nosaltres, BR SOLAR, tractar els clients com a nostre Déu, concentrar-se en control de qualitat.

Si voleu saber més sobre nosaltres, Benvingut a entrar www.cnstreetlight.com.

 

T: + 86-514-87323722 M/WhatsApp: + 86-18036240957

Mail:Spring@cnstreetlight.com