Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

La raó per què Aràbia Clients segueixen comandes amb nosaltres

Aug 06, 2018

 

Amb el ràpid desenvolupament de l'economia i el creixement de la població, la inversió en infraestructura d'Orient ha anat augmentant, portant el desenvolupament vigorós del poder, il·luminació i nous mercats d'energia.
Avui, permetin-me presentar a vostè com la nostra empresa — BR SOLAR ha assolit la cooperació amistosa a llarg termini amb Aràbia Saudita.


图片1.jpg

1. bona comunicació és un pont.
Aràbia Saudita als clients han visitat l'empresa. Visitar la nostra fàbrica, taller, oficina i negociat durant tres dies totals. Mentrestant, ens han manuscrit en paper per a les seves necessitats i preguntes, llavors ens comuniquem amb ells sobre els temes enumerats, finalment que arribem a una conclusió.
2. Mostra proves.
Els clients també inspeccionar el procés de testatge dels nostres productes i després va prendre les mostres a la zona d'Aràbia Saudita per a les proves de camp. Finalment nostres llums carrer solars passat Armco Aràbia estàndard.
3. utilitzar la prova de qualitat.
Després de la prova d'instal·lació local, van trobar que els nostres productes portat sorpreses en termes d'estalvi energètic, brillantor o qualitat. Òbviament, enllumenat solar de la nostra empresa són més brillants i convenient per a la zona. Mentrestant, va vèncer als seus competidors en KSA.
4. a llarg termini cooperació.
Aquest és un projecte de govern. Sota nostre excel·lent servei i qualitat, hem establert cooperació a llarg termini amb els clients d'Aràbia Saudita, després hem ordres per a la següent 400 conjunts, 500 conjunts i 400 unitats i contínuament.

Si voleu saber més sobre els nostres productes solars, pls en contacte amb nosaltres o Benvingut entrarwww.cnstreetlight.com

Supervisat per BR SOLAR, aplicada en més de 110 països.


Tel: + 86 514 87323722 ︱ Mob/WhatsApp/Skype: + 86 17396893222

Mail:System@cnstreetlight.com

Gràcies pel seu temps a llegir i compartir la informació i si vostè està interessat, si us plau correu o truqui'ns.