Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

UAE 420pcs de bateria de liti a l'agost de 2017

Aug 30, 2017

Bateria de liti per a llums del carrer solar Especificació del model 18650. És una nova generació de bateries per a aplicacions solars que utilitzen energia renovable per al consum domèstic, especialment per a instal·lacions fotovoltaiques solars . La bateria de liti té molts avantatges com la vida és un volum més petit, una major capacitat, un rendiment més segur, una protecció mediambiental, etc.

Aquest client és un dels nostres clients continus que ha ordenat Solar LED Street Lights més que els 1000sets fins ara, les comandes totals inclouen la bateria i el panell solar, la llum solar de carrer ALL-IN-ONE, els kits d'il·luminació d'il·luminació solar entre el 2011 i el 2017 de nosaltres, ara no només som soci amb bona relació, sinó que també som família.

Tindran grans comandaments lleugers de llum solar LED aquest any, estem molt contents i els comprometem a mantenir un preu d'alta qualitat, bon preu i servei postvenda com abans, van dir que confiem en el nostre futur.

Quantitat de comanda: bateria de liti de 420pcs 12V / 70AH.

Aquí, fotografies detallades de la bateria d'ions UAE 420pcs per a la vostra referència


新1-1_副本_副本.jpg

Nosaltres, BR SOLAR, tracteu el client com a Déu, atengueu la qualitat.

Si voleu saber més sobre nosaltres, benvingut a entrar:   www.cnstreetlight.com

 

Supervisor de BR SOLAR, aplicat en més de 110 països.

Tel: + 86-15252528980 Correu: manager@cnstreetlight.com

Gràcies pel vostre temps llegint i compartint la informació de la bateria de liti de UAE 420pcs i, si esteu interessats, envieu un correu electrònic o truqueu-nos.