Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Amb més èxit desenvolupat alta potència LED Street làmpada del món

Aug 04, 2015

Principals empreses de la indústria de la il·luminació, Xina Shi Fute una altra vegada aconseguir un important avenç tecnològic, ha desenvolupat amb èxit un poder 480W poder LED Street llum del món, capturant la alta potència i brillantor alta llum que emet LEDs compleix els requeriments d'il·luminació de carretera llarga inexpugnables sobre aquest problema internacional.

És informat que, en comparació amb la il·luminació convencional, portat il·luminació amb superior estalvi d'energia mediambiental, conegut com "segle XXI nova font de llum", també els nostres "Onze-cinc" pla com a projectes prioritaris del sector energètic. Shi Fute el desenvolupament en món Shang més poder de LED Street, és en l'assimilació de tecnologia punta internacional de desenvolupament independent de Shang basat i en, làmpada sol pot arribar a 480W, màxim efecte de llum pot arribar 84lm/W, nous productes són utilitzats gestió llum patents dispositiu i el disseny lleuger de distribució, il·luminació regles de forma regional, com graus uniforme de carrer fa , i eficaç inhibir resplendor de llum, mentre té més alta de prendre llum eficiència, disseny d'il·luminació de carretera moderna plena complir requisits. Estructura de tres cavitat tecnologia i producte sol·licitud de patent, a la llanterna de llum LED i circuit de control de LED utilitza pròpia cavitat segell de celebració, la font de llum LED i conducció circuit sense augmentar la distància entre la transferència de calor al cas no té un directe, millora l'estabilitat del circuit i més augmenta la vida útil de les làmpades. S'entén que la història de la producció de Ford de LED-240W i LED-480W Street i els efectes d'il·luminació de llum i ombra sobre 400W, làmpades de sodi d'alta pressió de 800W.

Shi Fute alta potència LED Street llum llum Estats Units blanc-llum LED CREE empresa xips, que va portar la llum més alta eficiència de productes de font de llum hagi superat la de la 84lm/W, i tenir baixos costos de producció, estabilitat de l'actuació, mercat obert, eficient, estalvi d'energia, llarga vida, bon índex de reproducció cromàtica, font de llum freda, els avantatges del medi ambient, dissenyat per substituir les tradicionals fonts de llum com HPS té avantatges obvis.

Segons Shi Fute introducció de Director de marca, va portar la vida d'una làmpada de carrer ordinari 4 vegades, làmpades LED carrer en els darrers 12 anys sense canviar. A més, l'avantatge més gran de la llanterna LED rau en la província. Si la carretera secundària sobretot portat llums, quan vostè pot estalviar el consum d'electricitat gairebé un any 5 mil milions quilovats. Conversió és salvar 2 milions de tones de carbó estàndard, reduir CO2 les emissions per 1 milió de tones, reduir les emissions de SO2 en 43.000 tones, portat tecnologia lamp, econòmica, beneficis socials i mediambientals s'incrementaran i es va convertir en la més importants.