Casa > Cultura notícia 59 > Contingut

Zimbabwe: Solar Street Lights Instal · lació de retards de robatori de bateries.

Oct 24, 2016

Zimbabwe: Solar Street Lights Instal · lació de retards de robatori de bateries.


El robatori continu de les bateries de les làmpades solars ha retardat la instal·lació de llums solars al llarg de la carretera a l'aeroport d'Harare, tal com ho fem tots al districte central de negocis (CBD), ha dit un funcionari del consell.

No obstant això, el procés d'instal·lació ha començat després que l'Ajuntament de Harare institués mesures per protegir les bateries.

El portaveu de l'Ajuntament de Harare, el Sr. Michael Chideme, va dir que l'autoritat va perdre 52 bateries del robatori i va obligar al consell a retirar totes les 588 bateries de llum solar al llarg de la carretera de l'aeroport com a mesura per assegurar-les.

"Vam ser retirats per robatori i per això hem eliminat totes les bateries de les llums del carrer solar al llarg de la carretera de l'aeroport.

"Ara podem dir amb seguretat que hem reconstruït les caixes de la bateria per garantir que les bateries siguin segures i segures dels lladres i els vàndals", va dir el Sr. Chideme.

Va dir que les llums del carrer solar, especialment aquelles al llarg de la carretera de l'aeroport, no estaven a l'altura de la seva qualitat a causa de les inundacions procedents del sistema de drenatge que afectaven els llocs d'instal·lació i la humitat entre altres problemes.

Com resoldre el problema del robatori per a Zimbabwe Solar Street Lights:
Zimbabwe Solar Street Lights
Fabricant professional per a les llums del carrer solar, populars per a més de 80 països.
Benvingut a la vostra consulta.