Cartellera exterior

Cartellera exterior: Tanques exteriors que es desenvolupen en el teixit de la nostra vida diària i 4 a 5 persones avís tanques i 71% creuen que tanques són molt eficaços en assolir-los amb l'anunci

Detalls del producte

Yangzhou brillant Solar solucions Co, Ltd és un dels principals fabricants de cartellera exterior de Xina i proveïdors, i com una companyia professional, tenim la nostra pròpia fàbrica productiu, que és capaç de produir productes millors i més innovadores cartellera exterior, Benvingut a comprar o a l'engròs productes de nosaltres.

Cartellera exterior:
Tanques exteriors que es desenvolupen en el teixit de la nostra vida diària i 4 a 5 persones avís tanques i 71% creuen que tanques són molt eficaços d'arribar a ells amb missatges publicitaris quan van conduir.
Persones amb cotxe per treballar i gastar una mitjana de 10 hores als seus cotxes cada setmana. Cartells pot oferir molt alts nivells d'abast i la freqüència a una campanya; a través de carreteres, autopistes, les artèries principals en els suburbis i el CBD, etc.
Tants gran empresa com a gastar diners en tanques publicitàries per promocionar el seu nom, i podem veure aquestes tanques per tot arreu.

Nostres cartells com ara:
Dos costats tanques; Tres costats tanques; Tanques de solars

Avantatges de BR SOLAR marcats Billboard exterior:
1. set anys d'experiència, qualitat garantida. Tota estructura garanties vida útil de 10 anys i la velocitat del vent es resisteix a 150KM/H, utilitzant Material estàndard segons GB, l'acer i necessiten condicions meteorològiques locals es troben
2. el Format de l'exterior és completament dissenyades i fabricades de manera Modular, amb estructura reticular pern bola; Que permet la flexibilitat de la producció, Simple Transport i emmagatzematge i més fàcil muntatge.
3. estem tenint capacitats fortes que tracta tots els tipus de tanca d'acer per satisfer la teva demanda.
4. guia d'instal·lació, tenim la nostra pròpia instal·lació treballadors, així pot servir millor als nostres clients.

Si voleu fer una compra, contacteu amb nosaltres.

Algunes fotografies Billboard exterior en el moment de

Benvolgut senyor o cap de compres,
Gràcies pel seu temps llegint nostra web Billboard exterior acurada, si vostè té el seu propi disseny o requisit detallada, Pls enviar correu electrònic a sales@brsolar.net i digue'ns la quantitat buscada.
Gràcies una altra vegada pel seu temps i espero negocis junts per a un gran mercats de tanca exterior.

Investigació