Senyals de trànsit portàtils

El conjunt de senyals de trànsit portàtil (PTS) consta de dos mini-remolcs amb senyals de trànsit portàtils muntats, cadascun amb suports cantoners, detectors de radar, equips de control i plaques solars. Cada unitat de senyal de trànsit incorpora tres fanals de senyal de trànsit LED d’alta qualitat de 200 mm i detectors de vehicles de radar de banda k.

Detalls del producte

图片2


El parell funciona com un "amplificador&mestre; configuració esclau ”amb enllaç de comunicacions RF (fins a 2 km de distància sense fils entre els remolcs). Una unitat de radar detecta vehicles que s’acosten per permetre el funcionament automàtic. També s’inclou una unitat de control remot de mà per al funcionament manual. Els minirremolcs presenten una construcció d’alumini / acer galvanitzat i són prou lleugers per ser traslladats per una sola persona. Estan dissenyats per connectar-se i remolcar-se com una sola unitat, cosa que permet transportar el conjunt al lloc amb un vehicle.
Les senyals de trànsit portàtil s’utilitzen generalment per a operacions de control de llançadora on una secció de la carretera està tancada i el trànsit oposat ha d’utilitzar alternativament un carril únic compartit.
El senyal de trànsit portàtil que produïm està fabricat amb materials d’alta qualitat i un acabat en pols resistent a la intempèrie. Amb requisits de manteniment baixos, una fiabilitat superior i una llarga vida útil, el nostre PTS és ideal per a les condicions ambientals d'Austràlia i compleix les especificacions d'equips RTA: PTS / 3 per a ús de senyals de trànsit portàtil i AS 4191-1994.


Característiques

Senyals de trànsit LED ultra brillants de 200 mm
Mini remolc muntat
Amplificador&de baix manteniment; requisits de manteniment
Llarga vida útil
Amb energia solar
Distància sense fils de fins a 2 km de distància entre remolcs
Detecció de vehicles de radar
Comandament a distància sense fils
Compleix les especificacions dels equips RTA: PTS / 3 per a ús de senyal de trànsit portàtil i opcions AS 4191-1994

Extintor i roda de recanvi


图片4图片3Gràcies pel vostre temps llegint detingudament els nostres productes, seleccioneu els vostres models desitjats i envieu-nos per correu electrònic amb la quantitat de compra desitjada.


Mob./WhatsApp/Wechat:+86-15252528980

Tel: +86-514-87323722

Correu electrònic: manager@cnstreetlight.com
Hot Tags: senyals de trànsit portàtils, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, empresa, venda a l'engròs, compra, productes més nous, millors
Investigació

You Might Also Like